Dec 20, 2012

Lära oss sticka och skicka CV

Måste erkänna att detta återkommande tjat om krisen i Europa börjar kännas tämligen utstuderat som återkommande källa för tillflykt

Detta är det mest konkreta som Alliansen och dess partier har åstadkommit vid makten, "...det är ju krisen i Europa"

Så fort det dyker upp något som stavas kris så hänvisas till just detta, samtidigt som man försöker få oss här i Sverige att tro att dom är det självbärande partiet som fixat den här ekonomin. Så lätt lurade kan vi väl inte vara!?

Men det är som det i sammanhanget största partiets egen historiebeskrivning, blaha blaha...

På dessa 6 år har vi sett s.k Coacher som dykt upp både här och där, via vilka folk får lära sig både sticka och skicka CV.

Sedan har vi vuxendagiset FAS 3, inte att förglömma! Där deltagarna har ett stort gemensamt, arbetslös i minst 450dgr och en fantastisk inkomst källa för "anordnare". För fram detta i argumentationen för det är ju närmare sanningen. Stolt skulle jag knappast vara i era skor.

Men skattebetalarna är säkert nöjda med vad Arbetsförmedlingen och coacherna åstadkommer?

Hänvisa inte bara till Europa krisen! visa i stället lite kurage och gör något åt eländet.
Och den som händelsevis funderar över den moderna påfunna moderata historien kan ju länka in sig här

Fas 3 pyssel...
 

Det låter lika tappert tomt som detta

"I vår sjunde gemensamma höstbudget presenterar vi i Alliansen satsningar för stärkt tillväxt och konkurrenskraft...Alliansens forsknings- och innovationssatsning syftar till att skapa bättre förutsättningar för världsledande forskning och till att idéer omsätts till produkter i svenska företag. Ett starkt forsknings- och innovationsklimat och sänkt bolagsskatt bidrar till växande företag och nya arbetstillfällen i Sverige i den knivskarpa internationella konkurrensen"

 

Ja håll i hatten för denna dubbelmoral saknar närmast motstycke i modern svensk historia!


// Förneka aldrig dina egna övertygelser bara för att få lugn och ro

 

No comments:

Post a Comment